Zakelijk en privé

Het Brandpunt is bij uitstek de accommodatie om met collega’s, zakenpartners of de organisatie even uit de dagelijkse hectiek te stappen voor een teambuilding, vergadering of training. Veel (christelijke) organisaties en groepen uit binnen- en buitenland zijn u al voorgegaan en hebben hun plek gevonden bij ons. Daarnaast faciliteren wij ook graag uw eigen feest, retraite en andere activiteiten.

Als conferentie- en vergadercentrum zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van uw bijeenkomst. Zo kunt u bij ons overnachten, dineren en helpen wij bij bijvoorbeeld online inschrijvingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zalen en faciliteiten

Onze sfeervolle, historische accommodatie in het midden van het land beschikt over verschillende vergaderzalen en conferentieruimtes van 5 tot 250 personen, verspreid over de gebouwen op ons terrein. De grote zalen zijn uitgerust met audio en visuele middelen. Verder is de uitgestrekte tuin heerlijk om even tot rust te komen of tussen de sessies door in te wandelen. In onze eetzaal kunnen uw gasten ontbijten, lunchen en dineren.

Catering

Onze eigen kok bereidt de warme maaltijden die, net als een gewenste lunch, geserveerd worden op tijden in overleg met jou, in de authentieke eetzaal in het hoofdgebouw. In onze sfeervolle huiskamer is het ’s avonds ook goed toeven met een kop koffie of een drankje.

Meer over onze mogelijkheden vindt u hier.

Onze keuken

slaapkamer accommodatie Doorn

Slaapkamers

Sommige conferenties of retraites zijn meerdaags. Dan is het erg prettig wanneer u of uw gasten kunnen blijven overnachten. Wij hebben 36 één-, twee- of driepersoonskamers met eigen badkamer en opgemaakte bedden. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar.