Reserveringen

Graag plaatsen wij voor u een optionele reservering. Deze vrijblijvende optie blijft, afhankelijk van de datum van reservering, maximaal een maand na offertedatum van toepassing. Wanneer blijkt dat we de voor u in optie genomen accommodatie eerder definitief voor derden kunnen reserveren, dan nemen wij contact met u op. Wij verzoeken u dan binnen 2 werkdagen te laten weten of u de optie wil omzetten in een definitieve boeking.

Vergaderarrangementen

Voor de vergaderarrangementen kan geen splitsing van de afzonderlijke onderdelen plaatsvinden. Deelnemers die geen gebruik wensen te maken van één of meerdere onderdelen van het (meerdaagse) arrangement, kunnen geen aanspraak maken op een reductie van de overeengekomen prijs.

Definitief aantal gasten

Het minimum aantal deelnemers, overeengekomen in de definitieve bevestiging, is ook het minimum aantal dat gefactureerd zal worden.

Aanbetalingen

Het Brandpunt is gerechtigd een gedeeltelijke of gehele vooruitbetaling te vragen ter hoogte van de reserveringswaarde van uw reservering.

Zaalplanning

Wij behouden ons het recht voor zalen te wisselen om een zo optimaal mogelijke zaalbezetting te realiseren.

Annuleringsvoorwaarden

Het kan gebeuren dat u uw verblijf bij ons wilt afzeggen.  Afhankelijk van de termijn waar u binnen annuleert hebben wij al kosten voor u gemaakt. Daarnaast is het vaak moeilijk om de gereserveerde ruimtes nog aan anderen te verhuren.  Wij verzoeken u, zodra u weet dat u wilt annuleren, ons dit zo spoedig mogelijk te melden.

Wij werken met de volgende regeling:

Bij annulering meer dan 6 maanden voor aankomst          Geen kosten
Bij annulering meer dan 3 maanden voor aankomst          10% van het totaalbedrag
Bij annulering meer dan 2 maanden voor aankomst          30% van het totaalbedrag
Bij annulering meer dan 1 maand voor aankomst              50% van het totaalbedrag
Bij annulering meer dan 14 dagen voor aankomst             60% van het totaalbedrag
Bij annulering meer dan 7 dagen voor aankomst               85% van het totaalbedrag
Bij annulering minder dan 7 dagen voor aankomst            100 % van het totaalbedrag